Başaklı İlkokulu
Başaklı Köyü / Çınar / Diyarbakır
(412) 5192167

VİZYON

Toplam kalite yönetiminin, eğitimdeki kaliteyi harekete geçirici ivmesini kullanarak; çevremize ve ülkemizin geleceğine ışık tutacak, ülke yönetiminde söz sahibi olacak aydın, dinamik ve Atatürkçü Türk neslini yetiştirmek ve kazandırmak.

MİSYON

Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, çağdaş, barışçı düşünen araştıran, sorgulayan, çözümler ortaya koyan, güzellikleri paylaşmasını bilen, milli birlik ve bütünlük içinde bilimsel, kültürel ve sosyal faaliyetlere katılan bireyler yetiştirerek, onlara 21. yüzyılın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerileri kazandırmayı sağlamaktır.

Kaloriferli

Servis Bilgisi

Öğretmenlerimizin tamamı Diyarbakır merkezde ikamet etmekte olup öğretmen servisi ve kendi araçları ile ulaşım sağlanmatadır.

Çınar ilçesine 20 km, Diyarbakır il merkezine ise 40 km uzaklıktadır.